ЌЕ МУ КАЖЕЛ НА ЗАЕВ ДА ГИ „РЕШЕЛ“ НОВИНАРИТЕ: Претседателот на ОО СДСМ од Кичево кој нaпaднa пензионери им се зaкaнувa на новинари!

  • January 21, 2019

Вознемирен функционер на СДСМ му се јавува на уредник: Снимај, Македонија да слушне!

Претседателот на СДСМ Кичево, Игор Лазаревски, незадоволен од напис за него му се јавува на уредник на порталот „Охридскај“ на телефон и го тера да го снима разговорот за „цела Македонија да слушне”.

Уредникот навистина го објавува разговорот на „Јутјуб“:

Причината за овој разговор е инцидентот кој вчера се случил во село Пополжани, кичевско, а во кој, како што објавува „Охридскај“, учествувал и самиот Лазаревски.

Прочитајте го целиот текст на „Охридскај“.

Претходно «
Следно »