ЌЕ ПУШАМ ДОДЕКА НЕ ЦРКНАМ: Легендарен одговор на бабичка од која побараа коментар за забраната за пушење!

  • October 2, 2016
  • Коментари

Воведувањето на законот за забрана за пушење на сите јавни места овие денови е жешка тема во Босна и Херцеговина.

saraevanka-640x327

Телевизијата Хајат направила анкета меѓу граѓаните на Сараево за тоа дали го подржуваат овој закон или не – и додека некои се сложуваат дека чадот од цигарите треба целосно да се забрани бидејќи е многу штетен, други сметаат дека е тоа нивно граѓанско право.

Меѓутоа, една госпоѓа од Сараево има толку силен став по ова прашање, што нејзиниот одговор стана хит на социјалните мрежи во регионот.
Погледнете што има да каже оваа сараевчанка:

Претходно «
Следно »