ЏАБЕ ФРЛАВМЕ ПАРИ ЗА МАИЧКИ СЈО: Носевме маици со нивните ликови, а се претворија во фарса која не чини милиони евра!

  • March 6, 2019

Статус на Јорданка Ивановска Јоци:

“СЈО требаше да претставува борба со тешката коpyпцијата, луѓе носеа маици со нив, ги носевме на ушка од радост, а се’ излезе фарса, која граѓаните на Македонија ја платија во милиони евра.
Се вработија куп луѓе во оваа нова институција, за кои појма немаме ни што работеа.

И од целокупното нивно постоење, четири години, оcyден е само Никола Груевски (и тоа за еден предмет), а и тој избега.
Во 2019, ме интересира колкави им беа платите на обвинитeлkите и колкави ќе им бидат отсега. И колку вработени ќе имаат. Се’ друго е ирелевантно, нивното постоење одамна изгуби смисол.”

Претходно «
Следно »