ЏАМБАЗОВ: Македонијо, прибepи се

  • September 8, 2019

Игор Џамбазов ѝ го честита Денот на независноста на Македонија со сеќавање на прославата по успешниот референдум во 1991 година.

Прославата се одржа на плоштадот „Македонија„, а освен Хавана бенд настапи и Меморија со песната „Македонија“.

„Хавана бенд“ на 8 Септември 1991, Ден на независноста на Република Македонија.

Претходно «
Следно »