ЏАФЕРИ ДЕНЕС ТОЧНО НА ПЛАДНЕ ТРЕБА ДА ГИ РАСПИШЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

  • August 6, 2017

Талат Џафери денеска ќе потпише Решение за распишување избори за членови на советите на општините и советот на Град Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на градот Скопје.

 

Како што соопшти Кабинетот на претседателот на Собранието на РМ, Решението за распишување на локалните избори Џафери ќе го потпише во 12 часот во неговиот Кабинет.

Претходно «
Следно »