10 ГОДИШЕН ПРЕДИЗВИК: Твитерџиите направија компарација, политичарите денес и пред 10 години!

  • January 16, 2019

Јако тролање, политичари кои со години си играат мајтап со македонските граѓани сега се најдоа на другата страна, а Твитерџиите тоа го прават најдобро. 10 годишниот предизвик е вистински хит во моментов на социјалните мрежи, а Твитерџиите го искористија истиот да се исмеваат со македонските политичари, погледнете…

Претходно «
Следно »