УШТЕ ЕДЕН БЛАМ НА ВЛАСТА: Стојанче Ангелов кршеше ќерамиди и повика на излезност

  • September 27, 2018

Нема ден, власта да не направи екцес и јавно да се избламира пред граѓаните. Таков е и случајот со Стојанче Ангелов, кој кршеше ќерамиди, а потоа повика да се излезело на гласање. Која е пораката останува мистерија, она што е јасно видливо е бламажата.

 

Претходно «
Следно »