ЉУБОМИР ВО БОРОВЕЦ: Син му Јон ја продолжува семејната шовинистичка традиција!

  • January 15, 2017

Додека Јон Фрчковски ја продолжува семејната традиција на шовинизам, неговиот татко Љубомир Фрчковски ужива на падините на Боровец каде што тарифата за преноќување во хотелите се движи од 100 евра па нагоре

frcko_skijanje

Велат крушата под круша паѓа, а примерот со семејството Фрчковски не е ништо поразличен. Додека татко му тепаше жени на паркинг, синот Јон Фрчковски се заканува и навредува поранешни пратенички, само поради тоа што имаат различни ставови од неговите

solza_grceva_jon

Пред неколку години, Фрчковски кој важи за висок функционер во СДСМ, еден од стратезите на опозицијата и најнесупешен министер за внатрешни работи, нападна жена со шлаканици и тупаници на паркинг во центорт на градот, бидејќи му го фатила местото.

 

Претходно «
Следно »