October 18, 2021, 2:52 am

3aтpyeн и Рамуш Харадинај

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Претседателот на Алијансата за иднината на Косово, Рамуш Харадинај рече дека и тој бил меѓу затруените во Дечани.

Тој потврди дека и самиот имал симптоми, но не големи: „Да бидам искрен, немав поголеми симптоми, имав малку, но не големи. Децата на сестра Антигона да. Многу роднини. „Не е нешто што може да се објасни “, рече тој.

Харадинај рече дека се подобрува ситуацијата.

„Бројот на оние кои бараат медицинска помош е намален, што дава надеж дека оваа состојба ќе заврши. Сосема чудна и невообичаена ситуација. Особено првите два дена беа тешки. „Сум видел како страдаат луѓе и беше особено болно да гледам деца како страдаат“, рече тој за Канал 10.

Latest News

Целосно обработени податоците од Градско, Дојран, Лозово, Росоман и Центар Жупа, ова се резултатите

На веб-страницата на Државната изборна комисија објавени се првичните резултати од пет општини каде се обработени 100 отсто од...

More Articles Like This