ДРЖАВА ВОДЕНА ОД МАЈМУНИ, НАМЕСТО ДРЖАВНИЦИ: Вака отприлика изгледа трагедијата на Македонската држава

  • May 15, 2018
  • Коментари

Дека во Македонија одамна се „измешани брзините“, а моралните вредности се сведени на минимум, па наместо во вистински се „инвестира“ само во личните интереси водени од примитивната желба за гола власт, принцип кој сеуште важи само тука и во џунглите полни со примати, докажува и следниот твит.


„(Лево) Томе Kиријази од Битола светски натпревар по Астрономија (Романија) заборавен од државата и од Министерството за Образование за неговиот натпревар, неговите собирале шишиња, (Десно) Виган Максути песна за УЧК субвенциониран од државата со 300 000 денари. “

 

 

Претходно «
Следно »