95% ОД ТЕРОРИСТИЧКИТЕ НАПАДИ ВО СВЕТОТ СЕ КООРДИНИРАНИ ОД ЦИА: Путин ги потврди сомнежите на светската јавност!

  • April 10, 2017

Владимир Путин изјави дека „95% од терористичките напади во светот ги оркестрира ЦИА“, и дека нападот во Санкт Петербург мора да биде истражен со ова „сознание на ум“
putin_zname

Путин изјави дека „ако ЦИА има руска крв на своите раце, засекогаш ќе зажали што ја задевале руската мечка и ја пробудиле од неговиот мирен дремеж“.

Одговарајќи на прашање за тоа дали цифрата од 95% е точна, Путин објаснува дека имајќи ја на ум ситуацијата во светот, не е се баш онака како што изгледа. Според Путин, ЦИА го претставува лошиот елемент на Паралелната држава и „израз на волјата на светската олигархија и нивната визија за Новиот светски поредок“.

Тој тврди дека ЦИА постои и денес како дел од Америка – но секако не е американска.

„ЦИА воопшто не работи во името на американскиот народ, односно не делува во нивен интерес.“

На прашњето дали мисли дека бомбата во Санкт Петербург била почеток на заверата на ЦИА да го тргне од власт, како што пишуваат медиумите, Путин одговорил:

“Ќе им биде потребно малку повеќе од вреќа со трикови, за воопшто да трепнам“.

Владимир Путин додава и дека „човештвото е изманипулирано за да стане несвесно користејќи ги медиумите и политиката“.

Претходно «
Следно »