Apple ни го претставува iPhone SE2 во 2018 -та година

  • November 23, 2017

Наредната година го очекуваме новиот модел на Apple iPhone, кој ќе биде достапен по пониска цена.

iPhone SE2 ќе има помал дисплеј, 4 -инчен екран и ќе чини околу 450 долари. Се претпоставува дека смартфонот ќе има моќен процесор, ќе рабти на Apple iOS 11 и најверојатно ќе биде достапен во 32GB и 128GB.

SHARE

Facebook
Twitter

Претходно «
Следно »