Boзнемирувачко видeo: Пpeтепaa дете во автобус на ЈСП и се снимaaт на Тик Ток

Профилот „Две ѕвезди“ на Твитер редовно споделува вознемирувачи видеа на социјалната мрежа поврзани со кривични дел снимени и објавени на Тик Ток.

Последното видео објавено од профилот покажува напад врз малолетник во автобус на ЈСП додека други снимаат, во истото видео има и дел посветен на полицаец кој среде работно време во униформа игра на апарати во казино.

Погледнете:

-Додека некој тепа деца во автобус на ЈСП(видео 1),други си играат на казино апарати со униформи(видео 2). Јасна слика за напредни стандарди.

https://twitter.com/dvezvezdi1/status/1386543265013448705