CТPАОТHА HЕCРЕЌА: Шлепер излеTa од патот Кичево-Охрид, се трага по возачот

  • July 8, 2019

Камион шлепер и3летал и се прев ртел крај патот на патниот правец Кичево-Охрид.

Сѐ уште не е познато дали возачот прет рпел пов реди бидејќи него го немало ниту во кабината ниту крај возилото.

На местото на нес реќата се собрани случајни минувачи и полициски екипи.

Повеќе детали се очекуваат подоцна во тек на денов.

ИЗВОР: АЛСАТ-М

Претходно «
Следно »