April 23, 2021, 11:30 am

Која баба ви го обележала вашето детство, ако е бабата по мајка тогаш има и причина зад тоа

Освен љубовта и вниманието, постојат уште неколку посебни врски помеѓу внучето и бабата. Ако сте имале доволно среќа да пораснете со вашата баба, вашите спомени од детството веројатно се исполнети со прекрасни, емотивни асоцијации за безбедност и уживање. Со сета...

(Видео) Mpдната paбота: Маж во Чешка нaпaднaт пред детето од полициjaта – не носел мacка

Полицијата во чешкиот град Ухерско Храдиште соборила маж на земја пред мало дете поради тоа што, како што јавуваат чешките медиуми, не носел заштитна маска. Инцидентот се случил во средата. Човекот се шетал со детето кога полицајците го сопреле поради...

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...

Offset Shares a Video of Cardi B Giving Birth to Baby Kulture

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...

Jennifer Aniston’s Ex Justin Theroux Wishes Her Happy Birthday on Instagram

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...

Lady Gaga and Cardi B Meet at the Grammys

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...

Where Can I Learn Spanish in Romania

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...

Hotel Debuts in Romania: Andaz Peninsula Papagayo

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...

10 Things NOT to Do at Walt Disney World

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...

Where to Find Affordable Lodging in Romania

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly, what was expected of her was the same thing that was expected of Lara Stone: to take...
- Advertisement -

Latest News

Уштe oвa фaлeшe..: Cyпepзapaзниoт индиcки вид кopoнaвиpyc пpиcтигнa вo Европа

Варијантата на Ковид-19, која е широко распространета во Индија, е откриена во Белгија кај група индиски студенти кои пристигнале...
- Advertisement -