October 23, 2021, 7:35 am

Ceдницa нa coбpaниcкaтa Koмиcиja зa oдбpaнa и бeзбeднocт

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за одбрана и безбедност и Законодавно-правната комисија.

На дневен ред на Комисијата за одбрана и безбедност се две предлог – одлуки и тоа за испраќање на припадници на Армијата за учество во меѓународните операциа на Европската Унија „EUTM RCA“ во Централноафриканската Република и во Организацијата на обединетите нации „УНИФИЛ“, Република Либан.

Latest News

ДИК ќе ги coопшти кoнeчнитe peзyлтaти oд пpвиoт кpyг нa лoкaлните избopи

Државната изборна комисија (ДИК) денеска на јавна седница ќе ги објави конечните резултати од првиот круг на изборите за...

More Articles Like This