CKАHДАЛ НА ОХРИД ФЕСТ: Биба пpоглаcена за победник, Дац обBини за неpегулаpност

  • September 7, 2019
  • Коментари

Откако Биба Додева беше прогласена за победник во поп-вечерта на „Охрид-фест“ и се појави на сцена каде ѝ беа врачени наградите, нејзината радост на момент ја прекина актерот Драган Спасов-Дац кој обвини дека бодовите од жири-комисијата не се пресметани како што треба.

Организаторот одлучи да се повтори гласањето, а според претходното рангирање Дац кој настапи на фестивалот во дует со Митевски се најде на второто место. По прегласувањето Биба повторно заврши на врвот.

Преземено од Женски Магазин

Претходно «
Следно »