Coнцето од Kyтлеш го ШTИTИ Мико од кopoна

Поврзано

- Advertisement -

Поранешниот почесен конзул на Македонија во САД, Џејсон Мико, позира на Фејсбук со заштитна маска со аплицирано сонцето од Кутлеш и со натпис „Македонија“.

„И… тоа е нова маска!“, напиша Американецот, кој не пропушта да се фотографира со македонското знаме, државното и националното, низ природните убавини на САД.

Latest News

„Баба Ванѓа точно ми го претскажа сето ова што сум денес, па дури и кога ќе уmpam… ако ве интересира, во 86-тата година:Саша Поповиќ...

Поранешниот директор и сопственик на „Гранд“, Саша Поповиќ ужива во пензионерските денови откако го продаде својот дел од најголемата...

More Articles Like This