November 28, 2021, 7:28 pm

Cocтojбaтa вo БиХ излeзe oд кoнтpoлa: Зa пpв пaт имaaт пoвeќe oд 2.000 нoвoинфициpaни, 88 лицa пoчинaa во едно деноноќие..

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Во последните 24 часа, во БиХ се регистрирани 2.154 нови случаи на инфекција од коронавирус по тестирање на 5.690 примероци.

Ова е најголем број на нови инфекции за еден ден од почетокот на пандемијата.

Во истиот период починале 88 лица кај кои овој вирус бил регистриран порано.

Latest News

Ристо Никовски: Кој и зошто го пушти Заев низ вода?

На крајот од долгиот и темен македонски тунел се појави мало светло – Заев ја напушта политичката сцена! Тој...

More Articles Like This