EБ*TE CE, PACИCTИ: Бил Николов, претседателот на ММДЧП со остра порака до европските, американските и канадските политичари!

  • January 25, 2019

Претседателот на Македонското меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) упати порака со ocтap тон до европските, американските и европските политичари поради нивната дволичност во политиката која ја водат кон Македонија, нарекувајќи ги pacиcти

До американските,канадските и европските политичари кои зборуваа за владеење на правото и за волјата на граѓаните, и кои се уште имаат образ да зборуваат за тоа: eбeтe се.Признајте што и правите на #Македонија. Признајте дека сте дволични pacисти. #УапсетеГи #НашетоИмеЕМакедонија

Претходно «
Следно »