October 27, 2021, 8:39 pm

Дали вака кpaјот мириca: Hиколocки ги обjaви бугapcките фиpми на 3aeви

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Огромна АФЕРА со ВАКЦИНИ и обид да се земе ПРОВИЗИИ за истите. Афера од која паѓа и ќе падне Влада.

Што прави Заев? Повикува пријател. Се јавува кај Каракачанов да смислат нешто за ДЕФОКУС. Ама ОЧАЈНИ се не поминува.

Јас друго државјанство освен МАКЕДОНСКО немам! Ама Заеви фирми во Бугарија ИМААТ!

Ние се спротиставуваме на распродажбата на македонскиот јазик и историја, Заев не! Тоа е разликата!

А за Каракачанов освен очај нема друг збор… Дали КРАЈОТ вака мириса, пишува на Фејсбук потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.

Latest News

Мицкоски: Секој атом од енергијата ќе го вложам да направиме подобри услови за живот, веќе правиме планови за силни промени каде победуваме

Планирам секој атом од својата енергија да го вложам да работам за граѓаните, да бидам нивен сервис, да направиме...

More Articles Like This