JAПОНСКА ТЕРАПИЈА СО ЧАША ВОДА ГО ОСВОИ СВЕТОТ: Влијае на здравјето и лекува!

  • March 18, 2019

Ова е познато како јапонска терапија со вода и многу е ефикасна во превенција на различни болести и здравствени состојби како што се: артритис, колит, мигрена, болка во градите, елиминација на лошиот холестерол, висок крвен притисок.

Нема сомневање дека водата е еден од најкорисните пијалоци за целокупното здравје. Едноставна навика која вклучува вода за пиење може да му помогне на вашето здравје. Се’ што треба е да се напиете чаша вода во моментот кога ќе се разбудите.

Ова е познато како јапонска терапија со вода и многу е ефикасна во превенција на различни болести и здравствени состојби како што се: артритис, колит, мигрена, болка во градите, елиминација на лошиот холестерол, висок крвен притисок.

По будењето напијте се 650. милилитри вода. По 45. минути, почнете ја дневната рутина. Не јадете ништо во тие 45 минути.
Пијте една чаша пред секое јадење и не пијте ништо два часа по оброкот.
Вака ќе го подобрите целокупното здравје.

Претходно «
Следно »