KOЦЕ ТРАЈАНОВСКИ СО ЕМОТИВНА ПОРАКА СЕ ПРОСТИ ОД БЕЛИЧАНЕЦ: Замина драга пријателке без да се поздравиме, замина без да кажеш збогум

  • April 7, 2019

Поранешниот градски татко Коце Трајановски се прости од својата поранешна колешка со која го делеше мандатот .

Трајановски напиша на својот ФБ профил: Замина драга пријателке без да се поздравиме, замина без да кажеш збогум. Беше среќна на даските што живот значат а за нас пријатно чуството и радост кога те гледавме на нив. Се бореше со огромна енергија за секој дел од Кисела Вода да направиш нешто подобро. Твоите барања кон градот и кон мене беа со љубезност, молба и желба за подобра општина. Јас, насмевка и среќата успевав да ти изнудам на секоја средба и за секој проект што го направивме за Кисела Вода. Ќе ни недостигаш. Најди мир во вечноста Биле.

Билјана Беличанец беше пронајдена обеcена во бањата во станот, кога беше пронајдена од нејзиниот сопруг.

Претходно «
Следно »