Messenger воведува нова опција која ќе ги израдува сите

  • November 12, 2018

Откако оваа опција се појави на Ватс-ап, и Фејсбук Месинџер ќе ги израдува корисниците кои ќе напишат порака, па ќе посакаат да ја избришат.

Фејсбук Месинџер наскоро ќе дозволи бришење на испратените пораки и тоа 10 минути по нивното праќање, пишува, The Verge.

За оваа опција се зборува уште од април, а тестирањето започнало кон крајот на минатиот месец.

Грешка која може многу да ве чини: Ова сите го правиме на Вибер

Вибер денес стана широко распространета апликација, а ја користат милијарда луѓе во сите краеви на планетата.

Но, не е се така сјајно кога станува збор за оваа апликација.

Дали знаете дека пораките кои ги испраќате на Вибер и повиците кои ги правите користејќи ја оваа мрежа, може лесно да бидат прислушувани, но и украдени.

Грешка која може многу да ве чини: Ова сите го правиме на Вибер

Вибер денес стана широко распространета апликација, а ја користат милијарда луѓе во сите краеви на планетата.

Но, не е се така сјајно кога станува збор за оваа апликација.

Дали знаете дека пораките кои ги испраќате на Вибер и повиците кои ги правите користејќи ја оваа мрежа, може лесно да бидат прислушувани, но и украдени.

а интернет постојат бесплатни програми кои се создадени за такво нешто.

Затоа, голема грешка е да се откријат личните податоци и информации, кои би требало да бидат тајни и достапни само за најблиските.

Затоа, Вибер користете го само за размена на основи информации додека за сериозни разговори користете други начини.

Претходно «
Следно »