Tелохранител алармирал дека Груевски се однесува сомнително!?

  • December 8, 2018

Еден од шестмината телохранители на Никола Груевски, кои му припаѓаат по службена должност како поранешен премиер, кај своите претпоставени  алармирал дека тој се однесува сомнително.

Тоа, според информации на „Фокус“, се случило непосредно пред Груевски да избега во Бидумпешта, каде доби политички азил.

Како што дознаваме од добро упатени извори, македонските власти досега утврдиле дека поранешниот премиер нелегално ја преминал македонско-албанската граница во близината на Дебар, но се уште е непознато кој се му помогнал да ја изведе оваа операција

Претходно «
Следно »