Архива на ознаки АМБАСАДА

Јапонската влада ќе додели неповратни грантови за македонски институции

  • March 9, 2018
  • Коментари
Пет здравствени и четири образовни институции од Македонија денеска ќе потпишат договор за неповратни грантови од Јапонската влада во вредност од 428.066 илјади евра. Како што инфомираат од Амбасадата на Јапонија договорите кои оваа година се во рамки на „Грант програмата за мали проекти“ ќе ги потпишат добитниците на грантовите и првиот резидентен амбасадор во […]