November 30, 2021, 10:58 pm

Андреа Јосифовски

Некој ќе скенира 90 фискални, некој ќе си добие 90 акции

Претседателот на Управниот одбор Г-дин Андреја Јосифовски, се стекна со 90 обични акции од издавачот Макпетрол АД Скопје. Дека 90 не е само обична бројка, ќе Ви стане јасно ако знаете дека просечната цена на акцијата на Макпетрол, денеска изнесува...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Бугарскиот европратеник Радев ѝ порача на ЕУ: Во Бугарија нема македонско малцинство – нема компромис за тоа

Бугарскиот пратеник од поранешната владејачка партија ГЕРБ, Емил Радев, апелираше до колегите од Европскиот парламент да не се обидуваат...
- Advertisement -spot_img