October 20, 2021, 5:08 pm

Андреј Рајчев

Heмa aнкeтap кoj ќe мy ги фpизиpa aнкeтитe нa Заев, пa нajмyвa нeгaтopи нa македонскиот идeнтитeт и пocтoeње кaкo Рајчев

„Србија со една многу подмолна политика успеа да оддели едно парче од Бугарите и да ги претвори во самостојна нација“ е теза на Андреј Рајчев еден од основачите на Брима ДОО во Македонија, агенцијата која ја прави анкетата за...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Мицкоски: 400 илјади кои излегоа и не гласаа за Заев и тие милион гласачи кои останаа дома не се никакво злo, тоа е Македонија...

На денешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Центар, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, истакна дека оние 400-ни илјади кои не...
- Advertisement -spot_img