October 26, 2021, 3:21 am

Античка црква

(Видео) За да спаси античка црква, Русија ќе помести цела река

Со цел да се спаси античката Зруг црква Успение на Пресвета Богородица во Северна Осетија, еден од најстарите христијански споменици на територијата на Русија, експертите планираат да го поместат течението на реката, објави Patriarchy.ru. Храмот Зруг се смета за единствен...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Без коментар: Со слика од Груевски во раката, Кондовски тврди дека води позитивна кампања

„Битолчани тврдат дека ова е најцрната кампања која се води. Црната кампања е со памфлети, со мешање на моето...
- Advertisement -spot_img