September 26, 2021, 5:31 pm

Арјанит Хоџа

Хоџа: Некои политичари се обидуваат да добијат градоначалнички мандат на маkата на лозарите

Нема да дозволиме како завчера, поединци политички да профитираат на сметка на лозарите, порача денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, додавајќи дека додека тој го води Министерството, политика во земјоделството нема да има и производителите...

Хоџа: Нема да дозволам политиката да се меша во земјоделството

Нема да дозволам политички цели да навлегуваат во делот на земјоделството. Секогаш кога луѓето што протестираат се во право или има врска со земјоделството јас сум спремен да седнам и да разговарам за да изнајдеме решение, порача вечерва министерот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

ВМРО-ДПМНЕ традиционално ја започнува кампањата во Oxрид

Од утре почнува изборната кампања за локалните избори кои ќе се одржат на 17 октомври. За градоначалници се натпреваруваат...
- Advertisement -spot_img