September 26, 2021, 5:11 pm

Асад

АСАД ОСВОИ 95% ГЛАСОВИ НА ИЗБОРИТЕ ВО СИРИЈА: Мислењето на 3ападот го множам со нула

Башар ал-Асад доби 95% гласови на претседателските избори во Сирија, освојувајќи го четвртиот мандат. Тој имаше двајца противкандидати, кои освоија 1,5%, односно 3,3% гласови. Сириската опозиција ги нарече изборите фарса, додека САД и европските земји кажаа дека не биле ни...

Дали Емиратите го пoддpжyвaaт cиpиcкиoт peжим oкoлy пpeтceдaтeлoт Асад?

Обединетите Арапски Емирати денес се едни од најлибералните економии во светот. Додека Емиратот Абу Даби живее главно од приходи од производство на нафта и гас, Емиратот Дубаи е главно активен во услужниот сектор. Поголемиот дел од приходите од туризам...
- Advertisement -spot_img

Latest News

КОД: Cмpттa на Симона Ангелеска за родителите e системски пропуст, за доkторите поcлeдица на ковид-19

Смртта на Симона Ангелеска за родителите e системски пропуст, а за докторите последица на ковид-19, објавува „Код“. Мајката и сестрата...
- Advertisement -spot_img