Архива на ознаки белгија

БАЛКАНОТ СТАНА ДЕПОНИЈА ЗА ЕВРОПАСКАТА УНИЈА:Од Белгија во Косово се извезувало месо старо 12 години

  • March 16, 2018
  • Коментари
Белгиските власти затворија кланица која ги фалсификувала податоците за рокот на траење на месо и месни производи, и во нив ставала класичен отпад. Погодени се повеќе земји- меѓу нив и Косово. Според Системот за итно предупредување на ЕУ за безбедност на храна,со скандалот се погодени Белгија, Холандија, Луксембург и Велика Британија. Медиумите јавуваат дека големите трговски […]

Модерна инвестиција: Чанта што чини колку куќа во Англија

  • March 6, 2018
  • Коментари
Колку чини една дизајнерска чанта? Сто долари? 500? Можеби 1.000? А што ќе кажете за над 380.000 долари (270.000 фунти) за една чанта и тоа на старо? За таа цена може да купите куќа во Англија, каде просечната цена за куќа е 223.285 фунти, па ќе ви остане и кусур. Оваа цена лани беше платена […]