бршлен

Hayчницитe дojдoa дo зaклyчoк: Бpшлeнoт мoжe дa биде лek зa кopoнaвиpycoт

Научниците дојдоа до заклучок дека бршленот помага во третманот против короната. Конкретно, се користи кај пациенти со проблем во респираторните органи, белите дробови и артритис. Бршленот или зеленгора, како уште се нарекува има антифламаторно, антиоксадивно и антитуморско дејство.. Расте на места...
- Advertisement -

Latest News

(Видео) Во живо: Голем пpoтecт пpoтив полициската бpyтaлнocт во Берлин

Во Берлин се одржува протест против полицискиот „расизам“ и наводна десничарска инфилтрација во германските агенции за спроведување на законот. Протестот...
- Advertisement -