Архива на ознаки ватсап

АПЛИКАЦИЈА СО КОЈА МОЖАТ ДА ВЕ ШПИОНИРААТ НА „ВАЦАП“

  • March 31, 2018
  • Коментари
Познајниците и пријателите што ги имате на „Вацап“ од неодамна можат да ве шпионираат благодарение на една апликација. Новата апликација за „Ајос“ на корисниците им овозможува да ги следат своите контакти во „Вацап“ така што проверуваат кога тие ја активираат или исклучуваат апликацијата. Апликацијата „Четвач“ го бележи проверувањето на онлајн-статусот наместо корисникот, давајќи увид во […]