October 27, 2021, 8:24 pm

Викторија Вујовиќ

Царовска дoби oдгoвop oд иcкyceн пcихиjaтap: „Cpaм дa ви e, гpeв e зa дeцaтa“

Откако владината пропаганда се обиде критиките за министерката за образование Мила Царовска да ги препише на ВМРО-ДПМНЕ а не да ги толкува како автентичен отпор од граѓани, родители и експерти доаѓа реакција од искусен психотерапевт. “Министерке Царовска…Јас..не сум партиски определена,...

Пpoф. Вујовиќ pacпaли пo Цаpoвска: „Фaшиcтичкo oднecyвaњe, злocтopcтвo вpз дeцa, cтaнyвaтe moнcтpyми“

Професор докторот Викторија Вујовиќ која е психијатар психотерапевт преку социјалните мрежи жестоко реагира по најавите на министерката за образование Мила Царовска дека учениците ќе учат од електронски учебници. - Доколку ги оставите децата и адолесцентите без учебници…пројавувате фашистичко однесување…експеримент врз...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Мицкоски: Народот живее лошо, и бара промени

„Граѓаните сакаат да видат едноставно надеж, сакаат да видат план за како понатаму. А, не да се враќаме назад....
- Advertisement -spot_img