December 5, 2021, 8:13 am

висок број

Бpojoт нa пoчинaти oд кopoнaвиpyc ocтaнyвa виcoк…

Епидемиолошката состојба со Ковид-19 и вчера слична на претходните денови. Бројот на починати останува околу 30 дневно, но има мал пад на бројот на новозаразени. Вчера беа регистрирани 256 случаи на Ковид-19 од 2.778 тестирања или околу девет проценти,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Алтернатива ќе добие 47 раководни функции меѓу кои вицепремиер, двајца министри, двајца заменици министри, МЕПСО…

На средбата што се одржа вечерва со раководството на партијата, Алтернатива во договор со своите членови одлучи да се...
- Advertisement -spot_img