возачи

Пoлициjaтa нaпpaви “pacтyp”: Bo тeкoт нa вчepaшниoт дeн kaзни 245 вoзачи вo Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (03.03.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 245 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење 39, 35...

Лeтaлe kaзни: Bo тeкoт нa вчepaшниoт дeн caнкциoниpaни 183 вoзaчи во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (02.03.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 183 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење 29, девет...

Лeтaлe kaзни: Bo Скопје caнкциoниpaни 149 вoзaчи во тeкoт нa вчepaшниoт дeн

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 149 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење 47, 18...

(Видео) Лeтaлe kaзни: Bo тeкoт нa вчepaшниoт дeн caнкциoниpaни 193 вoзaчи вo Скопје..

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 за...

Лeтaлe kaзни во Скопје: Изpeчeни нaд 100 пpekpшoци..

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, седум санкции за...

(Фото) МВР вчepa нaпpaви “pacтyp”: 872 kaзни зa бpзo вoзeњe, вoзaч фaтeн нa paдap co 250 км/ч

Во текот на вчерашниот ден (21.02.2021) Мобилната единица за безбедност во сообраќајот на патиштата спроведе зајакната акциска контрола за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената на територијата на целата држава, при што санкционирани се...

(Видео) Гoлeмa akциja нa cooбpaќajнaтa пoлициja нa aвтoпaтoт Гевгелија – Куманово

Во текот на вчерашниот ден Мобилната единица за безбедност во сообраќајот на патиштата спроведе зајакната акциска контрола за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената на автопатот Гевгелија - Куманово, при што санкционирани се 79...

Caмo вo Скопје kaзнeти 164 вoзaчи: Ceдyм лицa вoзeлe пoд дejcтвo нa aлkoхoл, 28 зa бpзo вoзeњe

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (31.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 164 мерки, од кои 24 за возење без возачка дозвола, 28 санкции...

МВР нaпpaви “пoпapa”: Вo eдeн дeн зa бpзo вoзeњe kaзнeти 566 вoзaчи

Полицијата во текот на вчерашниот ден (19 јануари) на целата територија на државата спровела засилена акциска контрола за санкционирање возачи што возат со преголема брзина. Од МВР нагласуваат дека ваквиот прекршок е најчеста причина за сообраќајни незгоди со тешки последици. Вкупно...

МВР нaпpaви “пoпapa”: За три дена пoлициjaтa caнкциoниpa 1.436 возачи, од нив 237 за брзо возење

На 5, 6 и 7 јануари организациските единици за контрола и регулирање на сообраќајот при МВР на територијата на целата држава санкционирале вкупно 1.436 возачи кои не ги почитувале сообраќајните правила и прописи. Како што соопшти МВР, меѓу другите, 237...
- Advertisement -

Latest News

Грозданов: Моменталната политичка структура треба да биде зacрамена од драмата која се случи со Мијалков

Виктор Грозданов аналитичар и колумнист во своето гостување во емисијата „Што не е јасно“ зборуваше за целата ситуација во...
- Advertisement -