September 25, 2021, 5:07 pm

горива

Нови цени на горивата од полноќ

Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 не се менуваат, односно остануваат на исто ниво, како што биле утврдени со одлуката за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтените деривати и горива за транспорт 13.09.2021 година, и...

РКЕ дoнece oдлyкa – oвa ce нoвитe цeни нa гopивaтa

Бензините од ноќеска на полноќ поскапуваат за еден денар по литар, а цената на дизел горивата останува иста, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ). Со одлуката  се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати...

Гopивaтa пoвтopнo пocкaпyвaaт…: Oва се цените кои ќе важат од полноќ

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,48 % во однос на Одлуката од 30.8.2021 година. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР...

Гopивaтa co нoви цeни oд пoлнoќ

Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе ги соопшти новите цени на горивата кои ќе важат од полноќ. Минатата недела согласно одлуката на РКЕ, цените на горивата се зголемија. Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 се зголеми за 0,50 денар/литар, а цените на бензинот ЕУРОСУПЕР...

Гopивaтa пocкaпyвaaт – oвa ce нoвитe цeни

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,84 % во однос на Одлуката од 23.8.2021 година. Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 се зголемува...

Гopивaтa co нoви цeни oд пoлнoќ

Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе ги соопшти новите цени на горивата кои ќе важат од полноќ. Минатата недела цените на ЕУРОСУПЕР БС-95 и на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1) се намалија за 1,00 денар/литар, додека малопродажната цена на...

Дoбpи вecти: Пoeвтинyвaaт гopивaтa

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,58% во однос на Одлуката од 16.8.2021 година. Малопродажните цени на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 и на Екстра...

Hoви цeни нa гopивaтa oд пoлнoќ

Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе донесе одлука за цените на нафтените деривати кои ќе важат од полноќ. Минатата недела РКЕ ги намали цените на нафтените деривати за половина денар. Од 17.8.2021 година од 00:01 часот максималните цени на нафтените деривати...

Hoви цeни нa гopивaтa oд пoлнoќ

Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе донесе одлука за цените на нафтените деривати кои ќе важат од полноќ. Минатата недела РКЕ изврши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати за еден денар. Од 10.8.2021 година од 00:01 часот максималните цени на...

Oдлyкaтa e дoнeceнa: Oвa ce нoвитe цeни нa гopивaтa

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,91 % во однос на Одлуката од 3.8.2021 година. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Макeдoнски хирурзи успешно извадија тумор голем 18 сантиметри

Во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ е изведена исклучително тешка операција при која е изваден тумор од 62-годишна пациентка голем...
- Advertisement -spot_img