Архива на ознаки гробари

ЗАЕВ НА ЛЕКЦИЈА КАЈ БРАНКО:Средба на двајцата гробари на Македонија

  • August 7, 2018
  • Коментари
Сигурно се прашувате какви ли совети екс премиерот од редовите на СДСМ, Бранко Црвенковски му дели на актуелниот Зоран Заев, но имајќи го предвид минатото искуство на граѓаните со Црвенковски од ова не може да излезе ништо добро. Очигледно Заев е добар ученик па крадењето на државни пари како на Црвенковски и на него му […]