October 27, 2021, 12:02 pm

гуми

(Видео) Се запали најголемата депонија на гуми за автомобили во светот

Во Кувајт се запали најголемата депонија за гуми за автомобили во светот. Се проценува дека на депонијата, која е во близина на местото Ал Сулаибија во Кувајт, има повеќе од седум милиони гуми. Од пожарот се крена густ црн чад, а...

Гepилcкa akциja во Франција: Из6yшeни гyми нa 220 вoзилa вo Бордо

Во текот на викендов, на неколку десетици сопственици на теренски возила во Бордо им беа избушени гумите од страна на членовите на движењето „Бунт против изумирање“. Активистите кои ги избушија гумите на возилата оставија пораки, со кои го објаснуваат нивниот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Арсовска до 3aeв: Нека си ја спреми ocтaвката за во понеделник

Данела Арсовска рече дека нема да седне на иста маса со лица кои ја навредуваат и понижуваат. Таа рече...
- Advertisement -spot_img