November 27, 2021, 10:17 am

Ден на Македонската peволуционерна бopба

Следува продолжен викенд, петок е нeработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 23 октомври 2020 година (петок), Ден на Македонската peволуционерна бopба, е неработен ден за сите граѓани на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Загриженост во Европа – колку сегашните вакцини се моќни против „Омикрон“?

Здравствената служба на ЕУ смета дека новата варијанта на ковид која се појави во Јужна Африка може да се...
- Advertisement -spot_img