Архива на ознаки доверба

ГРУЕВСКИ СО ДВОЈНО ПОГОЛЕМА ДОВЕРБА КАЈ ГРАЃАНИТЕ ОД ЗАЕВ

  • March 19, 2017
  • Коментари
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски има речиси двојна предност во однос на довербата кај граѓаните споредено со претседателот на СДСМ Зоран Заев. Најновите резултати од анкетата на Институтот за Политички Истражувања  од Скопје (ИПИС) покажуваат дека 26 проценти од граѓаните се изјасниле дека најголема доверба имаат во Груевски, додека на Заев му веруваат 13,5 отсто […]