Драгица Солунчева

Министерот нема власт над уметниците

На власта ѝ годи необразован народ, зашто со него лесно се владее. И затоа прави комплетна деструкција во образовниот систем. И затоа го остварува ова историско злосторство. Ако појдовниот став е Сартровото определение на човекот како осуден да постои во...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Отворена нова истpaга пpoтив Гугл поради онлајн рекламирање

Антимонополските власти на ЕУ ќе отворат уште еден фронт против „Гугл“, дел од „Алфабет“, со започнување на официјална истрага...
- Advertisement -spot_img