October 20, 2021, 5:12 pm

Државната антикорупциска комисија

Потпишан законoт за изградба на автопати без тендер, Антикоpyпциска ќе го оcпори пред Уставниот cyд

За изградбата на автопатите Тетово – Гостивар, Струга – Ќафасан и Прилеп – Битола државата ќе ангажира стратешки инвеститор според нов модел, првпат без тендер. Во наредниот период треба да се конституира Комитет за преговори со стратешкиот инвеститор „Бехтел...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Котлар: Создаваме нова иднина – Центар ќе биде современа општина, со здрава животна средина и развиен културен живот

Кандидатката за градоначалник на општина Центар, Наташа Котлар, вечерва на митингот им се заблагодари за своите сограѓани што ја...
- Advertisement -spot_img