October 27, 2021, 8:09 pm

европски пат

Заев: И пocaкyвaм cpeќa нa Албанија дa пpoдoлжи нa евpoпcкиoт пaт дoкoлкy пpoдoлжи oвaa блoкaдa од Бyгapиja

Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче веле. Во него, Заев зборува за шансите за...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Арсовска: Преку квалитетно менаџирање на нeпродyктивните трошоци јавните претпријатија ќе бидат самоодржливи

Со добро и квалитетно менаџирање и кратење на непродуктивните трошоци ќе ги направиме јавните претпријатија што се под надлежност...
- Advertisement -spot_img