September 28, 2021, 11:24 am

емирати

Емиратите даваат 100.000 „златни визи“ на програмери од целиот свет

Обединетите Арапски Емирати објавија план да им понудат 100.000 „златни визи“ на програмерите како дел од „Националната програма за програмери“, со цел да ја зајакнат својата економија и да создаде голем број работни места во технолошкиот сектор. Емиратите нудат 100.000...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Велocипeдиcт тeшкo пoвpeдeн вo coобpaќajнa нeзгoдa вo Охрид

На 27.09.2021 во 16.30 часот во СВР Охрид било пријавено дека на крстосница од бул.„Туристичка" и ул.„Хаџи Мустафа" во...
- Advertisement -spot_img