September 26, 2021, 5:27 pm

ефикасна

ЕМ СИТА – ЕМ ЗГОДНА: Најдобрата диета со која намалив 2 конфекциски броја

За читателите на НМД.мк, оваа нутрицистички осмислена диета ја испратила читателка на НМД.мк Тања. Таа вели дека пронаоѓањето на оваа диета за нејзе било откровение, бидејќи со нејзина помош на многу лесен начин ја намалила тежината. Оттогаш, таа вели,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

ВМРО-ДПМНЕ традиционално ја започнува кампањата во Oxрид

Од утре почнува изборната кампања за локалните избори кои ќе се одржат на 17 октомври. За градоначалници се натпреваруваат...
- Advertisement -spot_img