October 19, 2021, 3:45 pm

запанден балкан

Австрија гo cтaвa цeл Зaпaдeн Бaлкaн нa „зeлeнaтa“ лиcтa зa пaтyвaњe

Сите земји од Западен Балкан од четврток ќе бидат ставени на епидемиолошката „зелена“ листа на Австрија. Како што е најавено во Виена, со уредба која стапува во сила в четврток, граѓаните на сите земји од Западен Балкан ќе можат да...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Октомвриската пензија за пезнионерите ќе се исплаќа од 26 октомври

– Пензионерите со средствата од октомвриската пензија преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа ќе можат располагаат...
- Advertisement -spot_img