Архива на ознаки зоран

ЗАЕВ НА ЛЕКЦИЈА КАЈ БРАНКО:Средба на двајцата гробари на Македонија

  • August 7, 2018
  • Коментари
Сигурно се прашувате какви ли совети екс премиерот од редовите на СДСМ, Бранко Црвенковски му дели на актуелниот Зоран Заев, но имајќи го предвид минатото искуство на граѓаните со Црвенковски од ова не може да излезе ништо добро. Очигледно Заев е добар ученик па крадењето на државни пари како на Црвенковски и на него му […]

СОВЕТНИЦИТЕ НА ЗАЕВ НЕ ОДАТ НА РАБОТА:А плата си земаат

  • May 10, 2018
  • Коментари
23 лица кои го советуваат премиерот Зоран Заев секој ден одат на работа во Владата и имаат свои канцеларии, додека 33 надворешните соработници не доаѓаат на работа туку советуваат по потреба. Со дневен ангажман во Владата и со работно време од 40 часа неделно се 13 посебни советници и 10 советници. Како што велат од […]