September 26, 2021, 5:04 pm

Ивент индустрија

Ивент индустријата реагира: Иcплaтeни 0 дeнapи пoмoш, инcтитyциитe ce ceќaвaaт нa нac caмo кoгa тpeбa дa ни блoкиpaaт cмeтки зa нeиcплaтeни плaти

Ивент индустријата вели дека нивниот сектор се уште е оневозможен да работи и по речиси 15 месеци од пандемијата. -Пред речиси два месеца Владата ја бомбардираше јавноста дека за ивент индустријата се одвоени речиси 2 милиони евра помош, но фактите...

Ивeнт индycтpиjaтa нa пpoтecт пpeд Bлaдa: Haшитe кoмпании ce пpeд koлaпc, ceктopoт имa пaд нa пpoмeт oд 62%

Компаниите од индустријата за организација на настани денеска во 12 часот ќе протестираат пред Владата. Истакнуваат дека уште еднаш ќе ги образложат барањата. – Ќе елаборираме зошто тоа што Владата деновиве го претставува како помош, ниту е помош ниту е...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Исланд станува прва земја во Европа со женско мнозинство во Парламентот

Исланд стана првата земја во Европа која има повеќе жени отколку мажи во Парламентот, еден ден по парламентарните избори,...
- Advertisement -spot_img